Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Afgedankte UFC'er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld. Concurrenten van de UFC zoals Bellator MMA staan niet bepaald in de rij de verwarde vechter te rekruteren. Recentelijk werd Sanchez aan de kant gezet door de UFC wat leidde tot een flinke controverse.

Bellator is niet van plan binnenkort UFC-veteraan Sanchez te contracteren, volgens Mike Heck van MMA Fighting. De journalist meldt dat hij na contact met de grote baas van de organisatie Scott Coker heeft begrepen, dat deze Sanchez niet ziet zitten.

Niet geliefd

,,Scott Coker heeft me net verteld dat Bellator niet zal proberen Diego Sanchez aan de selectie toe te voegen nu hij een free agent is”, schrijft Heck. Sanchez verklaarde te vrezen voor zijn leven doordat de UFC hem zou willen vermoorden, lijkt met zijn uitlatingen geen punten te hebben gescoord. Met dit soort opmerkingen maakt de vechter zich een gevaar voor andere organisaties.

Sanchez, 39, verlaat de UFC met een record van 19-13 en wordt beschouwd als een legende van de sport en vroege pionier van de UFC, maar zegt; ,,Ik ben bang dat dit bedrijf, dit wereldwijde monopoliebedrijf van miljarden dollars, achter mij aan zal komen, om mij te vermoorden. “

Bekijk ook

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen.3f

‘Dat was geen fucking bokswedstrijd’: UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul

Dana White laat niets over van de bokswedstrijd tussen legende Floyd Mayweather en YouTube-ster Logan Paul

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page