Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Absoluut walgelijk’: MMA-vechter zwaar onder vuur na knock-out (video)

‘Absoluut walgelijk’: MMA-vechter zwaar onder vuur na knock-out (video)

MMA-ster Steven Nguyen ligt zwaar onder vuur, nadat fans veel kritiek uiten over de afloop van zijn gevecht tijdens het LFA-evenement van gisteren. Het leek erop dat hij zijn bewusteloze tegenstander op zijn achterhoofd sloeg.

Veel vecht fans zien graag een knock-out. Echter moet het onsportief gedrag zijn maar een echte onverwachte knaller. De reactie op Nguyen zijn knock-out op Juarez verdient volgens een aantal critici niet de schoonheidsprijs.

Terwijl Juarez al flink onderweg was naar dromenland, besloot Nguyen om een ​​hamervuist uit te delen aan tegenstander. Terwijl deze met zijn gezicht op het canvas lag. En daar wringt nu de schoen en wordt Nguyen op aangevallen. Onderstaand de reactie die niet mis zijn en Nguyen die zijn actie verdedigd.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page