Aantal top UFC-gevechten aangekondigd voor februari
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Aantal top UFC-gevechten aangekondigd voor februari

Aantal top UFC-gevechten aangekondigd voor februari

Aantal top UFC gevechten aangekondigd voor februari

ESPN heeft gemeld dat zowel Kamaru Usman als Gilbert Burns mondeling hebben ingestemd met een gevecht op UFC 258. Deze vindt plaats op 13 februari op een nog bekend te maken locatie.

Usman vs. Burns stond al twee keer eerder op het programma. Een positieve COVID-19-test voor Burns maakte een einde aan hun gevecht bij UFC 251 in juli. Later ging de omboeking bij UFC 256 op 12 december niet door. Omdat Usman zich terugtrok om te herstellen van aanhoudende Blessures.

Zwaargewichten

Een voormalig UFC-zwaargewicht kampioen en een van de toptalenten van de divisie treffen elkaar tijdens het UFC Fight Night-evenement van 20 februari.

Andrei Arlovski en Tom Aspinall zijn aan de line-up toegevoegd, zo maakte de UFC dinsdag bekend. Het evenement heeft momenteel ook nog geen aangekondigde locatie.

COVID-19

Nadat hun eerste gevecht was geannuleerd, zijn zwaargewicht rivalen Derrick Lewis en Curtis Blaydes ook verplaatst naar het UFC Fight Night-evenement op 20 februari.

Lewis en Blaydes zouden op 28 november vechten tijdens UFC Vegas 15. Blaydes testte positief voor COVID-19 een dag voorafgaand aan het evenement en werd uitgesloten van competitie.

Omdat er geen tijd was om een ​​nieuwe tegenstander te vinden, zocht de organisatie naar een nieuwe datum om het gevecht om te boeken.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page