AANGEREDEN UFC-VECHTER: 'Zonder helm had ik dood geweest' MMA Nieuws
MMA Nieuws

AANGEREDEN UFC-VECHTER: 'Zonder helm had ik dood geweest'

AANGEREDEN UFC-VECHTER: 'Zonder helm had ik dood geweest'
AANGEREDEN UFC-VECHTER: 'Zonder helm had ik dood geweest'

UFC veteraan Wanderlei Silva werd woensdag aangereden op zijn fiets. Hij brak hierbij zijn voet, "Zonder helm had ik dood geweest, "zegt Silva.

In een interview met Tribuna onthulde de UFC en Bellator veteraan en voormalig PRIDE-kampioen dat hij een fractuur aan zijn rechtervoet had opgelopen. Ook liep hij schaafwonden op aan zijn gezicht. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht door de man die hem aanreed.

Helm op

Dit is niet de eerste keer dat Silva door een auto wordt aangereden. In mei 2016 werd Silva het slachtoffer van een verkeersongeval nadat hij op de fiets naar huis fietste vanaf de sportschool.

"Ik had zelfs dood kunnen gaan als ik geen helm had gedragen. Mensen moeten voorzichtiger zijn in het verkeer. In Curitiba is het moeilijk fietsen," vertelde Silva.

Tegen demonstranten

Afgelopen week kwam Silva meerdere malen in het nieuws terwijl hij antifa demonstranten te woord stond. Deze verbranden de Braziliaanse vlag wat Silva een walgelijke daad vond. Over het ongeluk zegt Silva.

"Geniet van het leven, want het is snel voorbij. God zegene je en als je fietst, gebruik dan een helm, want we weten nooit wanneer we die nodig hebben. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws