Aan de kant gezet? UFC'er Jon Jones en management uit elkaar - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Aan de kant gezet? UFC’er Jon Jones en management uit elkaar

Aan de kant gezet? UFC’er Jon Jones en management uit elkaar

Aan de kant gezet? UFC'er Jon Jones en management uit elkaar

Jon Jones is niet langer verbonden aan First Round Management. Via social media gaf Malki Kawa CEO van het bureau een verklaring af. Of het scheiden van wegen te maken heeft met de recente clash tussen Jones en UFC baas Dana White is niet bekend.

Gisteren kondigde het inmiddels voormalige management van Jones aan op de sociale media dat werk relatie voorbij is. Het verraste de MMA-wereld, gezien het feit dat de Kawa’s al jaren samenwerken met de voormalige licht zwaargewicht kampioen.

Verrassend

,,Na een reis van 11 jaar Jon Jones managementteam, hebben First Round Management en Bones in der minne besloten om uit elkaar te gaan. We zijn trots op hem en op het werk dat we hebben gedaan. We wensen hem het beste in de toekomst”, tweette het First Round Management.

Het is interessant om te zien dat ze uit elkaar gaan nu Jones midden in de contractonderhandelingen zit voor zijn zwaargewicht debuut. Jones kondigde in februari 2020 aan dat hij de lichtzwaargewicht titel zou verlaten en naar zwaargewicht zou gaan om voor de titel te vechten.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page