Aan de kant gezet? UFC'er Jon Jones en management uit elkaar Nieuws
Nieuws

Aan de kant gezet? UFC'er Jon Jones en management uit elkaar

Aan de kant gezet? UFC'er Jon Jones en management uit elkaar

Jon Jones is niet langer verbonden aan First Round Management. Via social media gaf Malki Kawa CEO van het bureau een verklaring af. Of het scheiden van wegen te maken heeft met de recente clash tussen Jones en UFC baas Dana White is niet bekend.

Gisteren kondigde het inmiddels voormalige management van Jones aan op de sociale media dat werk relatie voorbij is. Het verraste de MMA-wereld, gezien het feit dat de Kawa's al jaren samenwerken met de voormalige licht zwaargewicht kampioen.

Verrassend

,,Na een reis van 11 jaar Jon Jones managementteam, hebben First Round Management en Bones in der minne besloten om uit elkaar te gaan. We zijn trots op hem en op het werk dat we hebben gedaan. We wensen hem het beste in de toekomst", tweette het First Round Management.

Het is interessant om te zien dat ze uit elkaar gaan nu Jones midden in de contractonderhandelingen zit voor zijn zwaargewicht debuut. Jones kondigde in februari 2020 aan dat hij de lichtzwaargewicht titel zou verlaten en naar zwaargewicht zou gaan om voor de titel te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws