‘7 weken’: McGregor in topvorm voor 3e gevecht met Poirier – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘7 weken’: McGregor in topvorm voor 3e gevecht met Poirier

‘7 weken’: McGregor in topvorm voor 3e gevecht met Poirier

Conor McGregor lijkt in topvorm met nog 7 weken te gaan voor zijn derde gevecht tegen Dustin Poirier. McGregor en Poirier ontmoeten elkaar deze zomer opnieuw tijdens UFC 264 in Las Vegas.

De twee hebben in het verleden twee keer gevochten, waarbij McGregor, Poirier knock-out sloeg bij UFC 178 in september 2014. Met Poirier die de wraak kreeg met een tweede ronde knock-out tegen McGregor in de herkansing bij UFC 257 eerder dit jaar.

Hij moet winnen

Aangezien de winnaar van de derde clash naar verwachting de volgende in de rij zal zijn om de nieuwe UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira te verslaan, wil de Ier blijkbaar niets aan het toeval overlaten. Hij is meer dan ooit in de sportschool te vinden.

Voorafgaand aan zijn trilogiegevecht met Poirier, deelde McGregor een foto van zichzelf op zijn sociale media, waar hij in een geweldige vorm leek te verkeren. En toegegeven de. Ierse superster ziet er afgetraind uit. Zijn doel is om nog steeds UFC-kampioen te worden. Als hij het gevecht met Oliveira wil aangaan en probeert de titel terug te winnen die er een van hem was, dan moet hij absoluut dit gevecht met Poirier winnen

Bekijk ook

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Glory: ‘Vergis je niet in Badr Hari’ (video)

Zal de nieuwe aanpak en training Badr terug brengen en zal hij de Pool vernietigen?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page