Cashen: Arm blessure levert UFC'er dik geld op Nieuws
Nieuws

Cashen: Arm blessure levert UFC'er dik geld op

Cashen: Arm blessure levert UFC'er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement welke plaatsvond in de Gila River Arena in Glendale, Arizona van afgelopen nacht. Waarvan De organisatie gaf vier bonussen van $ 50.000 voor twee "Performance of the Night"-awards, plus "Fight of the Night". Een van de opvallendste was die voor het gevecht tussen Paul Craig verdedigt en Jamahal Hill.

Gedacht werd dat Craig de arm van Hill gebroken had, nadat hij een stevige armklem inzette dat het leek alsof hij Hills arm doormidden brak. Verwikkeld in de choke erop leek het erop dat Hill probeerde af te tikken, maar niet in staat om overtuigend genoeg te zijn voor de scheidsrechter, deels omdat zijn arm in het rond flopte.

Niks aan het armpje

Hill's linkerarm bungelde aan zijn lichaam nadat het gevecht voorbij was, maar in de uitzending werd aangekondigd dat de arm uit de kom was, niet gebroken en hij werd na het gevecht weer op zijn plaats gezet. De winst leverde Craig 50.000 op.

Naast Craig namen Brandon Moreno die zich tot de eerste Mexicaanse UFC kampioen kroonde en debutant Terrence McKinney ieder 50K mee naar huis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws