5 keer ’s werelds sterkste man keert terug naar de MMA-kooi – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 5 keer ’s werelds sterkste man keert terug naar de MMA-kooi

5 keer ’s werelds sterkste man keert terug naar de MMA-kooi

5 keer 's werelds sterkste man Mariusz Pudzianowski keert terug naar de MMA-kooi

Mariusz Pudzianowski, vijf keer ’s werelds sterkste man. Keert op 20 maart terug naar de MMA-kooi tijdens KSW 59: Fight Code in Lodz, Polen. De 43-jarige was voor het laatst in actie bij KSW 51. Waar hij bodybuilder Erko Jun versloeg met een tweede ronde TKO.

De Poolse grootmacht Pudzianowski domineerde de wereld van de sterke man voorafgaand aan zijn MMA-carrière. Hij heeft een recordaantal van vijf titels voor de sterkste man ter wereld, meer dan welke man in de geschiedenis van de sport dan ook.

Na zijn pensionering bij strongman, begon hij in 2009 aan zijn onwaarschijnlijke MMA-reis. De reusachtige Pool wordt beschouwd als een van de belangrijkste redenen voor de groei van MMA in zijn land.

Titelstrijd

Pudzianowski heeft carrière-overwinningen behaald op veteranen als Bob Sapp, Butterbean, Sean McCorkle, Pawel Nastula, Rolles Gracie Jr. en Jay Silva. Er werd ook aangekondigd dat KSW bantamgewichtkampioen Antun Racic (25-8-1) zijn titel zal verdedigen bij KSW 59.

De 30-jarige Racic is uitgegroeid tot een van de beste bantamgewichten in Europa door een record van 6-0 neer te zetten. Racic is KSW’s allereerste kampioen op 135 pond.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page