? 49 sec KO: Amerikaan Griffin mept Chinees Kenan in slaap Nieuws
Nieuws

? 49 sec KO: Amerikaan Griffin mept Chinees Kenan in slaap

? 49 sec KO: Amerikaan Griffin mept Chinees Kenan in slaap

Max Griffin had geen zin om zijn hele wedstrijd op UFC Vegas 22 afgelopen nacht tot het einde uit te vechten. Vanaf start was de Amerikaan dan ook bezig om zijn Chinese rivaal Song Kenan knock-out te krijgen. Wat lukt in de eerste ronde.

Veel woorden wilde Griffin niet vuil maken aan zijn tegenstander Kenan. De Chinees die in de achteruit modus vocht had kunnen aanvoelen dat Griffin het buiten bewustzijn wilde slaan of trappen. Kenan gaf wat signalen af dat de Amerikaan het flink raakte. Een felle trap tegen de kuit van Kenan kwam aan en dat liet de Chinees merken ook.

Dikke bonus

Nog een paar van dit soort plaagstootjes van Griffin leken de knock-out die binnen 49 seconden viel in te luiden. De Amerikaan haalde uit en raakte Kenan in het gezicht. Deze kon niet anders dan de fatale stoot afwachten die hem dan ook naar het canvas stuurde. Kenan bleef dan ook geruime tijd op het canvas liggen.

Met de knock-out sleepte Griffin nog eens een extra 50.000 dollar bonus binnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws