49-Jarige directeur wint MMA-debuut bij concurrerende organisatie (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 49-Jarige directeur wint MMA-debuut bij concurrerende organisatie (video)

49-Jarige directeur wint MMA-debuut bij concurrerende organisatie (video)

Lex McMahon in het dagelijks leven directie lid bij MMA-organisatie Titan FC. Knokte zaterdag voor het eerst zelf in de kooi. En hij won de wedstrijd.

De meeste mensen hebben hun eerste MMA-gevecht niet op 49-jarige leeftijd. Maar Lex McMahon maakte zaterdag duidelijk dat hij niet een ‘de meeste’ is. McMahon, die de COO (directie lid/mede eigenaar) is bij Titan FC. Maakte zijn MMA-debuut tegen de 37-jarige Justin Thornton.

En wat bleek de man die normaal achter een bureau zit. Bleek een brute strijder te zijn. Het Force 4 event in de Dominicaanse Republiek. Was het toneel van de strijd. Het gevecht duurde niet lang. En zowel McMahon als Thornton. Waren niet bang om los te gaan.

Tot het gaatje

McMahon joeg zijn tegenstander door de kooi. Tot het gevecht op de grond eindigde. McMahon paste een naked rear choke toe. Waardoor Thornton in slaap raakte. Dit betekende einde gevecht. De reden dat McMahon zelf eens wilde knokken was duidelijk.

,,Twaalf jaar lang heb ik deze vechters gevraagd om te vechten. Zodat ik mijn partner geld konden verdienen. Het voelt een beetje onauthentiek en oneerlijk om dit niet te hebben gedaan. Al deze gevoelens, al deze emoties, hard werken, pijn en lijden, ik ga tot het gaatje. ” En dat dat McMahon dan ook.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page