3 titels, 1 nieuwe kampioen, botbreuken: Kijk UFC 261 terug – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 3 titels, 1 nieuwe kampioen, botbreuken: Kijk UFC 261 terug

3 titels, 1 nieuwe kampioen, botbreuken: Kijk UFC 261 terug

UFC 261 bracht afgelopen nacht een aantal verrassende gevechten en uitslagen met zich mee. Drie kampioenen verdedigden hun titels en een nieuwe werd gekroond. Ook was er pech doordat een vechter op brute wijze zijn onder been brak.

Het UFC 261 evenement welke werd gehouden in het the VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida is er een om te onthouden. In het hoofdprogramma welke te zien was op SBS 9 en KIJK.nl was te zien dat kampioen Valentina Shevchenko rivaal Jessica Andrade via TKO in ronde twee versloeg. Inmiddels voormalig kampioen Zhang Weili, moest het afleggen tegen Rose Namajunas en verloor haar strogewicht titel. Kamaru Usman versloeg Jorge Masvidal met een verwoestende knock-out.

Gruwelijke blessure

Ook was er pech, Chris Weidman die tegen Uriah Hall stond brak op brute wijze zijn onderbeen op slechts 17 seconden in de wedstrijd. De gruwelijke blessure veroorzaakte wereldwijd afschuw. Zijn onderstaand het UFC 261 hoofdprogramma terug.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page