3 jaar later: Verlies vechter terug gedraaid UFC hield expres mond dicht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 3 jaar later: Verlies vechter terug gedraaid UFC hield expres mond dicht

3 jaar later: Verlies vechter terug gedraaid UFC hield expres mond dicht

CM Punk UFC-vechter zijn tweede verlies is officieel ongedaan gemaakt, atleet heeft niet langer twee verliezen op zijn pro-MMA record. Punk verloor zijn eerste pro-MMA-gevecht tijdens UFC 203 in Cleveland, Ohio tegen Mickey Gall. In zijn tweede gevecht verloor hij bij beslissing van Mike Jackson tijdens UFC 225.

Het blijkt nu dat het verlies van Punk tegen Jackson tijdens UFC 225 in juni 2018 is omgezet in een no-contest. De reden daarvoor is dat Jackson van de overwinning werd ontdaan nadat hij positief had getest op marihuana op de avond van de wedstrijd. Maar de verandering in het resultaat van de uitslag werd tot nu toe niet publiekelijk gemeld door de UFC.

Geheim

In het disciplinaire document van de USADA commissie staat dat Jackson positief testte op “tetrahydrocannabinol”. Dit als gevolg van marihuana” gebruik het onderzoek werd in oktober 2018 afgerond met het akkoord van alle partijen.

Het professionele MMA-record van Punk staat nu dus 0-1 (1 NC). Punk heeft nog niet gereageerd op het verhaal. Sinds UFC 225 heeft Punk noch Jackson sindsdien gevochten in de Octagon. Na het gevecht verklaarde UFC-president Dana White dat het niet waarschijnlijk was dat Punk weer in de Octagon zou vechten. Waarom de UFC het verhaal stil heeft gehouden ons niet bekend.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page