3 jaar later: Verlies vechter terug gedraaid UFC hield expres mond dicht
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 3 jaar later: Verlies vechter terug gedraaid UFC hield expres mond dicht

3 jaar later: Verlies vechter terug gedraaid UFC hield expres mond dicht

CM Punk UFC-vechter zijn tweede verlies is officieel ongedaan gemaakt, atleet heeft niet langer twee verliezen op zijn pro-MMA record. Punk verloor zijn eerste pro-MMA-gevecht tijdens UFC 203 in Cleveland, Ohio tegen Mickey Gall. In zijn tweede gevecht verloor hij bij beslissing van Mike Jackson tijdens UFC 225.

Het blijkt nu dat het verlies van Punk tegen Jackson tijdens UFC 225 in juni 2018 is omgezet in een no-contest. De reden daarvoor is dat Jackson van de overwinning werd ontdaan nadat hij positief had getest op marihuana op de avond van de wedstrijd. Maar de verandering in het resultaat van de uitslag werd tot nu toe niet publiekelijk gemeld door de UFC.

Geheim

In het disciplinaire document van de USADA commissie staat dat Jackson positief testte op “tetrahydrocannabinol”. Dit als gevolg van marihuana” gebruik het onderzoek werd in oktober 2018 afgerond met het akkoord van alle partijen.

Het professionele MMA-record van Punk staat nu dus 0-1 (1 NC). Punk heeft nog niet gereageerd op het verhaal. Sinds UFC 225 heeft Punk noch Jackson sindsdien gevochten in de Octagon. Na het gevecht verklaarde UFC-president Dana White dat het niet waarschijnlijk was dat Punk weer in de Octagon zou vechten. Waarom de UFC het verhaal stil heeft gehouden ons niet bekend.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page