2x COVID-19: 'Ik begrijp er niets van zegt MMA topcoach' MMA Nieuws
MMA Nieuws

2x COVID-19: 'Ik begrijp er niets van zegt MMA topcoach'

2x COVID-19: 'Ik begrijp er niets van zegt MMA topcoach'

Rener Gracie zal UFC vechter Brian Ortega niet bijstaan voor het gevecht tegen Chan Sung Jung. Gracie, de bekende Braziliaans jiu-jitsu coach en lid van de wereldberoemde Gracie-familie, testte donderdag positief op COVID-19. Hij kan de reis met Ortega naar Abu Dhabi niet maken.

Tijdens UFC Fight Night op 17 oktober zullen Ortega en Chan Sung Jung met elkaar de strijd aangaan. Echter zal Ortega het dus moten doen zonder zijn vaste coach. Deze maakte vrijdagavond bekend op Instagram dat hij voor de tweede keer positief test op corona.

Niet te geloven

'Ik schrok zo,' zei Gracie. Die later in een uitgebreide video uiteen doet wat het is overkomen. "Ik testte al eerder positief op corona, net als mijn vrouw. wij werden gezond verklaard na weken quarantaine. Ik vloog naar Las Vegas in voorbereiding voor Abu Dhabi. Daar werd ik weer getest en been weer positief' aldus Gracie.

Gracie vroeg de UFC artsen of er geen fout was gemaakt en of hij toch naar Abu Dhabi mocht reizen. "Zij raden mij dit af, waant daar zou ik weer getest worden. En dan zou ik daar in quarantaine moeten, en dat zou wel eens lang kunnen duren. Nu moet Gracie dus gedwongen zijn vechter van een afstand bijstaan en zegt; 'Ik zal kijken zoals de rest van de wereld. We zullen bij je zijn, broeder tot het einde."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws