2e gevecht tussen Khabib en McGregor zal ‘nooit’ gebeuren
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 2e gevecht tussen Khabib en McGregor zal ‘nooit’ gebeuren

2e gevecht tussen Khabib en McGregor zal ‘nooit’ gebeuren

2e gevecht tussen Khabib en McGregor zal ‘nooit’ gebeuren

Javier Mendez, de coach van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov. Adviseert de Rus om te stoppen met zijn MMA-carrière. Tenzij er een gevecht met legende Georges St-Pierre op tafel ligt.

Kampioen Nurmagomedov trok zich terug uit de professionele competitie na zijn overwinning op Justin Gaethje afgelopen oktober. nadat hij zijn moeder had beloofd dat hij niet meer zou vechten zonder zijn overleden vader.

Alleen tegen de legende

,,Als hij mijn mening zou vragen, zou ik zeggen standhouden voor George St-Pierre of met pensioen gaan”, zei Mendez. ,,Dat is wat ik hem zou vertellen. Maar hij heeft het me nooit gevraagd, dus dat gesprek heeft nooit plaatsgevonden. “

St-Pierre heeft zich uitgesproken over een ruziegevecht met de Rus en staat daar voor open. In een gesprek met Submission Radio zei Mendez dat het enige gevecht waarvoor Khabib zou moeten terugkomen, St-Pierre is.

Gaat niet gebeuren

Voordat Dustin Poirier in de UFC 257 won van Conor McGregor, zat White Khabib lastig te vallen over een mogelijke herkansing met de Ier. De twee vochten voor het eerst bij UFC 229 in 2018. Waar Khabib liet zien dat hij McGregor de baas was. Mendez zegt dat herkansing nooit zal plaatsvinden.

,,Die die herkansing komt nooit,” zei Mendez. ,,Net zoals je nooit het gevecht tussen Tony (Ferguson. red.) en Khabib zult zien. Dat zal ook nooit gebeuren. Het gaat niet gebeuren. Ik bedoel, Khabib heeft het niet nodig. Ik denk dat het enige sappige deel voor hem is wat zijn vader wilde, St-Pierre. Ik heb het al vaak gezegd. “

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page