'25 Minuten oorlog!' Poirier gaat voor UFC-titel zaterdag MMA Nieuws
MMA Nieuws

'25 Minuten oorlog!' Poirier gaat voor UFC-titel zaterdag

'25 Minuten oorlog!' Poirier gaat voor UFC-titel zaterdag

Dustin Poirier vecht deze zaterdag 11 december tegen UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira. De Amerikaan wil de titel en zegt 25 minuten kans te hebben deze te veroveren en wereldfaam te boeken.

In de aanloop naar het titelgevecht waarvan verwacht werd dat Conor McGregor er zou staan, is het diens rivaal Poirier die het kans krijgt op het goud. Poirier leerde McGregor een lesje afgelopen zomer waarbij de Ier zijn been brak en een titelkans verkeken was.

De kers op de taart

Poirier is duidelijk over zijn kans op de titel; ,,Ik heb zaterdag 25 minuten om deze van Charles af te pakken. Die 25 minuten kans op faam zal ik vol gas gaan", zegt Poirier afgelopen nacht tijdens de persconferentie. Op de vraag of zijn gevecht tegen Oliveira anders aanvoelt dan tegen McGregor zegt Poirier dat dit het geval is.

,,Charles heeft respect, met Conor was het een heen en weer gedoe op social media. Dit voelt meer als een gemakkelijk zeereisje. Als ik zaterdag kampioen wordt is dat de kers op de taart en die 25 minuten is mijn kans op ultieme faam", aldus Poirier. Het gevecht zal live uitgezonden worden op SBS 9 en online via KIJK.nl.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws