21-jarig voormalig MMA-kampioen dood gevonden in huis Nieuws
Nieuws

21-jarig voormalig MMA-kampioen dood gevonden in huis

21-jarig voormalig MMA-kampioen dood gevonden in huis
21-jarig voormalig MMA-kampioen dood gevonden in huis

De voormalige Russische mixed martial arts-kampioen Arkady Lisin werd dood gevonden in Krasnodar, Rusland.

Het nieuws werd voor het eerst gemeld door de Prime Fight Management-organisatie. "Arkady stierf plotseling op 27 februari. De doodsoorzaak word onderzocht", onthulde Prime Selection.

De 21-jarige werd gevonden in zijn huis in Krasnodar, Rusland, waar hij werd geboren en grootgebracht. Het blijft onduidelijk hoe de vechter stierf, hoewel sommige bronnen suggereren dat het te wijten was aan hartfalen.

Veel doden

Lisin was een zwaargewicht vechter met een professioneel record van 6-2. Hij werd de Prime Selection-kampioen in 2016 en deed ook mee aan het Plotforma S-70 internationale sambo-toernooi in 2017.

Eerder dit jaar stierven al enkele Russische vechters, bokser Alexander Kostromin werd vermoord gevonden. Op 17 februari werd een vechtsport kampioen vermoord in Moskou. In maart werd MMA-vechter Ahmed Hasanov gedood tijdens een schietpartij in een kebab zaak .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws