2021: UFC ster Nate Diaz brengt cryptische video uit
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 2021: UFC ster Nate Diaz brengt cryptische video uit

2021: UFC ster Nate Diaz brengt cryptische video uit

COMEBACK 2021: UFC ster Nate Diaz brengt cryptische video uit

Nate Diaz zou zijn officiële plannen aangaande zijn comeback binnenkort wel eens bekend kunnen gaan maken.

De UFC-ster deelde Zaterdag deelde Diaz een video op sociale media. Deze bevatte hoogtepunten uit zijn carrière en andere gedenkwaardige momenten van de afgelopen jaren. De video die als ‘Round 4’ betiteld wordt is voorzien van het nummer Outro van M83.

Diaz is in de video te zien in gevechten met Anthony Pettis en Jorge Masvidal. Verder is er geen uitleg op het doel van de release. Aan het einde van de video wordt er gezinspeeld op een snelle terugkeer naar de UFC. De korte video eindigt met het jaar “2021” op het scherm.

Terugkeer in 2021

Dit wijst er op dat Diaz grote plannen heeft voor de nabije toekomst. Hij trok al eerder de aandacht van Conor McGregor, toch lijkt een rematch met Jorge Masvidal ook een mogelijkheid. Diaz vocht voor het laatst afgelopen november tijdens UFC 244.

Die datum verloor Diaz via TKO in de derde ronde van Masvidal in een strijd om de “BMF” titel. Dit verlies kreeg nog een staartje omdat de dokter die ingreep verweten werd te vroeg het gevecht te hebben laten stoppen. Hoe dan ook, Diaz lijkt zich voor te bereiden op een terugkeer.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page