2020 Conor McGregor vs Jorge Masvidal: Strijd om de BMF titel Nieuws
Nieuws

2020 Conor McGregor vs Jorge Masvidal: Strijd om de BMF titel

2020 Conor McGregor vs Jorge Masvidal: Strijd om de BMF titel
2020 Conor McGregor vs Jorge Masvidal: Strijd om de BMF titel

UFC baas Dana White: Conor McGregor wil BMF-titel van Jorge Masvidal

De grote ster van de Conor McGregor heeft hoge ambities voor 2020, dat kan volgens Dana White mogelijk ook een strijd tegen Jorge Masvidal zijn. Maar eerst stat op de agenda de terugkeer van de Ierse superster tegen Donald Cerrone op UFC 246 in januari.

Tijdens een interview met ESPN onthulde UFC-president Dana White dat Conor McGregor van plan is om drie keer in 2020 te vechten. Na zijn terugkeer in januari tegen Cerrone, is McGregor van plan is zijn verlies tegen Khabib Nurmagomedov te wreken in een rematch.

Geen voorstander

Nurmagomedov is echter gepland om in april tegen Tony Ferguson te vechten en geeft aan daarna te wille stoppen met MMA-vechten. Als een gevecht met Nurmagomedov niet van de grond komt,heeft McGregor zijn zinnen gezet op een nieuwe uitdaging, Jorge Masvidal en de Baddest Mother Fucker van de UFC titel.

“Ik denk dat iedereen weet wat ik ervan vind. Ik vind het een slecht idee. Conor wordt boos als ik zeg dat het een slecht idee is en hij zegt:" Denk je dat ik Masvidal niet kan verslaan? Ik zeg niet dat je Masvidal niet kunt verslaan. Iedereen kan op een bepaalde dag iemand verslaan, maar waarom?" Laten we eerst Cerrone en dan Khabib doen, das een beter idee", Aldus White tegen ESPN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws