'1e KO winst!' Vechter compleet uit zijn dak na overwinning MMA Nieuws
MMA Nieuws

'1e KO winst!' Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

'1e KO winst!' Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Neiman Gracie, komt uit de bekendste vecht familie ter wereld. Bekend om hun Brazilian Jiu Jitsu veroverde de Gracie's de MMA-wereld veelal op de grond. Maar afgelopen nacht doorbrak Neiman deze reeks met een staande overwinning in het SAP Center, San Jose.

Dat Neiman uit zijn dak ging na zijn eerste TKO winst ooit is dan ook geen verrassing. Tijdens Bellator 266 afgelopen nacht scoorde de Braziliaan een winst op zijn rivaal Mark Lemminger. Met zijn rug tegen het hek van de kooi kon Lemminger geen kant op.

Geen kans

racie liet een vlaag van stoten los. Scheidsrechter Jason Herzog sprong er tussen in en redde Lemminger, die de hele tijd overeind bleef maar zichzelf niet intelligent verdedigde. De winst deed Gracie springen van geluk en de Braziliaan klom dan ook op de rand van de kooi.

Met de overwinning komt Gracie terug van verlies tegen Jason Jackson op Bellator 255 in april. In de loop van zijn meest recente vier gevechten heeft Gracie een 2-2 record bij de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws