18 sec 'KO'! Debutant STRAFT rivaal bruut af (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

18 sec 'KO'! Debutant STRAFT rivaal bruut af (video)

18 sec 'KO'! Debutant STRAFT rivaal bruut af (video)

Jimmy Lawson, een voormalig Penn State Universiteit worstelaar Universiteit verpulverde zijn tegenstander met een brute KO in slechts 18 seconden afgelopen nacht.

Bekend om zijn worstel capaciteiten liet Lawson zien dat er meer in hem zit tijdens zijn zijn LFA-debuut gisteravond in The Factory, St-Louis (Amerika). Sinds zijn overstap naar MMA begon, heeft Lawson tijd besteed aan het ontwikkelen van enkele van de beste sportscholen in de Verenigde Staten.

Meppen en klaar

En dat blijkt zijn vruchten af te werpen, Anthony Garrett kreeg er zo van langs dat deze geen kant meer op kon en brute KO werd gemept. Zover dus voor de critici die zeggen dat alleen boksers geschikt zouden zijn om klappen uit te delen in een MMA-kooi.

Voorafgaand aan zijn LFA-debuut heeft Lawson flink wat verliezen op zijn Palmares staan. Zo vocht hij al bij Dana White's Contender Series, seizoen 2. Maar wat zal het boeien de man kan meppen dat blijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws