$ 17: UFC-vechter met lege bankrekening pissig om bonus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / $ 17: UFC-vechter met lege bankrekening pissig om bonus

$ 17: UFC-vechter met lege bankrekening pissig om bonus

De teleurstelling is groot bij UFC vechter Jessica Rose-Clark. Na haar wedstrijd zaterdag had zij gehoopt op een dikke bonus.

Via twitter liet Rose-Clark zien dat zij nog maar 17 dollar op haar bankrekening had staan, zelfs na haar winst tegen Sarah Alpar tijdens UFC Las Vegas 11. Voor het gevecht van de avond werd een bonus van maar liefst $ 50.000 uitgeloofd.

Ook al had Rose-Clark een spetterende TKO overwinning die bonus waardig was toch piste zij naast de pot. Kort na de aankondiging van de Fight Night-bonussen, onthulde Clark dat ze die extra $ 50.000 hard nodig had.

Vrijwel blut

Enigszins smekend twitterde zij met UFC Bass Dana White in de tag; ‘Een bonus zou aardige oom Dana zijn geweest’, schreef Clark. “De volgende keer zal ik het beter doen.” Niet alleen Rose-Clark was blut, slechts een week eerder onthulde Kevin Croom dat hij slechts $ 64 op zijn bankrekening had staan ​​voor zijn UFC-gevecht.

Croom had iets meer geluk dan Rose-Clark, hij kreeg na zijn overwinning van 31 seconden een extra $ 50.000 bonus. Het geval van Rose-Clark is maar een van de voorbeelden. Dat UFC-vechters meerdere banen hebben en vrijwel blut zijn, is niet echt iets zeldzaams.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page