$ 17: UFC-vechter met lege bankrekening pissig om bonus MMA Nieuws
MMA Nieuws

$ 17: UFC-vechter met lege bankrekening pissig om bonus

$ 17: UFC-vechter met lege bankrekening pissig om bonus

Via twitter liet Rose-Clark zien dat zij nog maar 17 dollar op haar bankrekening had staan, zelfs na haar winst tegen Sarah Alpar tijdens UFC Las Vegas 11. Voor het gevecht van de avond werd een bonus van maar liefst $ 50.000 uitgeloofd.

Ook al had Rose-Clark een spetterende TKO overwinning die bonus waardig was toch piste zij naast de pot. Kort na de aankondiging van de Fight Night-bonussen, onthulde Clark dat ze die extra $ 50.000 hard nodig had.

Vrijwel blut

Enigszins smekend twitterde zij met UFC Bass Dana White in de tag; 'Een bonus zou aardige oom Dana zijn geweest', schreef Clark. "De volgende keer zal ik het beter doen." Niet alleen Rose-Clark was blut, slechts een week eerder onthulde Kevin Croom dat hij slechts $ 64 op zijn bankrekening had staan ​​voor zijn UFC-gevecht.

Croom had iets meer geluk dan Rose-Clark, hij kreeg na zijn overwinning van 31 seconden een extra $ 50.000 bonus. Het geval van Rose-Clark is maar een van de voorbeelden. Dat UFC-vechters meerdere banen hebben en vrijwel blut zijn, is niet echt iets zeldzaams.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws