'100 tegenstanders voor McGregor!' Coach interview
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘100 tegenstanders voor McGregor!’ Coach interview

‘100 tegenstanders voor McGregor!’ Coach interview

John Kavanagh, de hoofdcoach van Conor McGregor zegt dat er geen tekort zal zijn aan tegenstanders die in de rij staan ​​om tegen de Ier te vechten. Verwacht wordt dat McGregor volgend jaar uiteindelijk terugkeert naar de UFC.

Volgens Kavanagh zal McGregor geen opwarm wedstrijd aangaan maar gelijk vol de actie in zal duiken. McGregor zelf zei eerder gelijk voor de UFC-lichtgewicht titel te willen vechten, waar in december Dustin Poirier kampioen Charles Oliveira voor uitdaagt en de Ier de winnaar van tegemoet wil treden.

Wat McGregor betreft hoeft deze zich geen zorgen te maken over tegenstanders, deze zouden in de rij staan volgens Kavanagh. ,,Hij heeft honderd tegenstanders in de rij, zo lijkt het”, vertelde Kavanagh aan Submission Radio.

Zware blessure

,,Maar laten we gewoon weer gaan trainen, laten we het been testen en alles testen, en als de tijd daar is, weet ik zeker dat hij geen gebrek aan keuze zal hebben.” McGregor staat momenteel aan de kant vanwege een blessure en zal waarschijnlijk op zijn vroegst tot medio 2022 uitgeschakeld zijn.

McGregor, de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht, vocht voor het laatst tegen Dustin Poirier bij UFC 264, waar hij zijn been brak in de eerste ronde. McGregor staat momenteel als nummer negen in de UFC lichtgewicht ranglijst.

Bekijk ook

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Dat is pas wraak nemen

Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Jake Paul, haalde het geld grote geld binnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page