$ 100 miljoen voor kampioen vs kampioen UFC-gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

$ 100 miljoen voor kampioen vs kampioen UFC-gevecht

$ 100 miljoen voor kampioen vs kampioen UFC-gevecht

Kamaru Usman beweert dat hij $ 100 miljoen wil voor een gevecht met Israël Adesanya. Usman, die momenteel herstelt van een handoperatie en anticipeert op een terugkeer naar UFC deze zomer, zinspeelt op de mogelijkheid om naar de middengewicht divisie over te gaan.

UFC weltergewicht Kampioen Usman heeft volgehouden dat hij niet zou proberen de titel van Israel Adesanya af te pakken, omdat hij hem als een vriend beschouwt. Als de UFC echter $ 100 miljoen dollar zou betalen, zou geen van beide vechters het geld kunnen negeren.

Dik betalen

,,Ik heb het al eerder gezegd, Adesanya is een mede-Nigeriaan. Een goede gast. Ik hou van hem, ik hou van zijn aanpak", zei Usman. ,,Ik heb het gezegd, ik heb liever dat twee Nigerianen titels hebben dan één Nigeriaan met twee titels. Maar als het moet dan niet voor minder dan 100 miljoen. "

Het is niet erg waarschijnlijk dat UFC baas Dana White en zijn organisatie dat soort geld zullen uitgeven voor een Usman vs Adesanya gevecht. Eenmaal hersteld van zijn blessure gaat Usman op zoek naar zijn volgende gevecht.

De beruchte Khamzat Chimaev is een naam die steeds weer de kop opsteekt, omdat hij duidelijk heeft gemaakt dat hij Usman graag wil ontmoeten in de Octagon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws