1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever

1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever

Fabricio Werdum heeft besloten om zijn carrière voort te zetten bij de Professional Fighters League. De 43-jarige tekende een lucratief contract bij de snel groeiende organisatie.

Ondanks zijn leeftijd denkt MMA-veteraan Werdum er klaarblijkelijk niet aan om te stoppen. Zij contract liep af bij de UFC en Werdum besloot zich op de markt te gooien. PFL heeft aangehaakt en haalt nu de ervaren vechter binnen.

PFL beloofde Werdum een aantal gevechten voor 2021. En zal hij ongetwijfeld meedoen aan het zwaargewicht toernooi waar $ 1 miljoen verdeeld wordt. Werdum is blij met de deal die hij uit de onderhandelingen gesleept heeft.

Lekker verdienen

“Het was een zeer goede onderhandeling met hen. En ik weet dat de PFL flink aan het groeien is. Ik heb 23 jaar gevochten en dit is mijn droom. Ik wil misschien twee keer vechten in één event. Ik hou van het idee. Je hebt één gevecht, je wint, je gaat weer ‘, zei Werdum.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Maar je kunt je er van uit gaan dat Werdum gegarandeerd een lucratieve gage krijgt. En nog eens $ 1 miljoen wint als hij het volgende zwaargewicht toernooi van de organisatie in 2021 wint.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page