Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever

1 MILJOEN: Voormalig UFC- kampioen Fabricio Werdum tekent bij nieuwe werkgever

Fabricio Werdum heeft besloten om zijn carrière voort te zetten bij de Professional Fighters League. De 43-jarige tekende een lucratief contract bij de snel groeiende organisatie.

Ondanks zijn leeftijd denkt MMA-veteraan Werdum er klaarblijkelijk niet aan om te stoppen. Zij contract liep af bij de UFC en Werdum besloot zich op de markt te gooien. PFL heeft aangehaakt en haalt nu de ervaren vechter binnen.

PFL beloofde Werdum een aantal gevechten voor 2021. En zal hij ongetwijfeld meedoen aan het zwaargewicht toernooi waar $ 1 miljoen verdeeld wordt. Werdum is blij met de deal die hij uit de onderhandelingen gesleept heeft.

Lekker verdienen

“Het was een zeer goede onderhandeling met hen. En ik weet dat de PFL flink aan het groeien is. Ik heb 23 jaar gevochten en dit is mijn droom. Ik wil misschien twee keer vechten in één event. Ik hou van het idee. Je hebt één gevecht, je wint, je gaat weer ‘, zei Werdum.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Maar je kunt je er van uit gaan dat Werdum gegarandeerd een lucratieve gage krijgt. En nog eens $ 1 miljoen wint als hij het volgende zwaargewicht toernooi van de organisatie in 2021 wint.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page