1 MILJOEN INZET: Bellator kampioen wedt dat hij Khabib verslaat – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 1 MILJOEN INZET: Bellator kampioen wedt dat hij Khabib verslaat

1 MILJOEN INZET: Bellator kampioen wedt dat hij Khabib verslaat

De virtuele oorlog tussen Bellator en UFC lijkt een ander hoogtepunt te hebben bereikt. Zo zet Bellator vechter Patricio Freire 1 miljoen in.

Bellator MMA vechter Patricio Freire wedt met UFC Baas Dana White om $ 1 miljoen dat hij Khabib Nurmagomedov en Alexander Volkanovski kan verslaan. Freire is er zeker van Bellator vechters doen niet onder voor die van de UFC. Zo zeker dat hij om 1 miljoen wil wedden.

UFC werd altijd beschouwd als de belangrijkste MMA-organisatie wereldwijd. Maar organisaties als Bellator en ONE maakten al snel een inhaalslag. En vechtfans beginnen nu te discussiëren over welke organisatie de beste selectie heeft. Wat leidt tot onvermijdelijke gesprekken over cross-promotionele supergevechten.

Net als Conor McGregor

Via social media mengde Bellator zich in de strijd en publiceerde zelfs een soort van cross-organisatie vechtkaart. Hier werden de Bellator Kampioenen tegenover de van de UFC gezet voor een potentieel gevecht. Maar Freire zegt dus onder andere UFC kampioen Khabib te kunnen verslaan.

“Ik wed 1 miljoen met Dana White op mezelf, “aldus Freire op Twitter. Freire heeft vertrouwen in zijn capaciteiten en waarom zou hij dat niet zijn. Bij Bellator versloeg hij de ene na de andere tegenstander. En veroverde de lichtgewicht titel op spectaculaire wijze, vergelijkbaar met UFC’s eigen Conor McGregor.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page