1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale

1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale

$ 1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale

Patricio Freire tegen AJ McKee staat gepland Grand Prix-finale voor het Bellator-evenement van 31 juli, met als hoofdprijs maar liefst 1 miljoen dollar.

Topvechters Freire en McKee hebben eindelijk een datum voor hun langverwachte Bellator vedergewicht Grand Prix-finale. De kampioen in twee divisies Freire, zal het ongeslagen talent McKee ontmoeten tijdens een aankomende Bellator-show op 31 juli.

Het evenement vindt plaats in The Forum Los Angeles.Pitbull (32-4), die ook de lichtgewicht titel van Bellator heeft, bereikte de finale van het toernooi van 145 pond door Juan Archuleta, Pedro Carvalho en Emmanuel Sanchez te verslaan.

Snelle overwinning

De Braziliaan heeft in bijna zes jaar geen vedergewicht gevecht verloren. Hij scoorde overwinningen op mensen als Daniel Straus en Daniel Weichel en veroverde de lichtgewicht titel in het proces met een snelle overwinning op Michael Chandler.

McKee (17-0), die zijn hele MMA-record heeft opgebouwd onder de vlag van Bellator, maakte korte metten met Georgi Karakhanyan, Derek Campos en Darrion Caldwell om zijn kans op het vedergewichtkampioenschap te verdienen.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page