$ 1 miljoen Bellator 8 man MMA-toernooi 2022 aangekondigd
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / $ 1 miljoen Bellator 8 man MMA-toernooi 2022 aangekondigd

$ 1 miljoen Bellator 8 man MMA-toernooi 2022 aangekondigd

$ 1 miljoen Bellator 8 man MMA-toernooi 2022 aangekondigd

Bellator trapt het nieuwe jaar knallend af. De vechtsport organisatie kondigde gisteravond op Bellator 272 aan, dat de bantam gewichtdivisie de volgende gewichtsklasse zal zijn, om de Bellator Grand Prix-behandeling te krijgen.

De acht deelnemers die voor het toernooiveld zijn bekend. Het is een verscheidenheid aan Bellator-veteranen en voormalige kampioenen. Twee ervan streden afgelopen nacht om de titel Sergio Pettis, Kyoji Horiguchi, waar Pettis als winnaar uit de bus kwam (Lees verder onder video).

Als deelnemers aan het toernooi zijn genoemd; Pettis, Horiguchi, Magomed Magomedov, James Gallagher, Leandro Higo, Patchy Mix, Raufeon Stots en Juan Archuleta. Net als bij eerdere Bellator-toernooien van de afgelopen jaren, ligt er voor de winnaar een hoofdprijs van $ 1 miljoen voor het grijpen.

Datums nog onbekend

Bellator MMA richt zich op een start begin 2022 voor de aanstaande Grand Prix, maar er werden geen datum of openingsronde wedstrijden onthuld tijdens het evenement van gisteren. Dit alles hangt ongetwijfeld samen met de hoe de situatie om de huidige coronapandemie zich zal ontwikkelen.

Bellator heeft vier eerdere Grand Prix’s gehouden waarbij de weltergewichten (2018), zwaargewichten (2018), vedergewichten (2019) en lichte zwaargewichten (2020) de kans op $ 1 miljoen kregen.

Bekijk ook

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

Een Russische MMA-vechter deed een vies trucje

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page