1-1! McGregor vraagt om herkansing tegen aartsrivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

1-1! McGregor vraagt om herkansing tegen aartsrivaal

1-1! McGregor vraagt om herkansing tegen aartsrivaal

Conor McGregor is het zat om te wachten op antwoordt van zijn inmiddels nieuwe aartsrivaal Dustin Poirier. De twee vochten een bittere strijd uit afgelopen zomer, de Ier brak zijn been maar hersteld zeer snel. Gisteravond vroeg McGregor wanneer de herkansing komt.

De ierse topvechter weet altijd zijn momenten te pakken, zo ook gisteravond op twitter. Via een afspeelbaar bericht vroeg McGregor zich af wanneer nou toch eindelijk dat derde gevecht komt met Poirier. ,,In mijn opinie is het 1-11", zegt McGregor in de opname. Echter verloor McGregor dit jaar maar liefst twee keer van de Amerikaan.

Laten we het doen

,,Het wordt een echte show-stopper, een per stuk", aldus een zelfverzekerde McGregor die afgelopen week beweerde al zijn UFC-titels te hebben gewonnen op één been. Verwacht wordt dat McGregor terugkeert in het begin van 2022, echter niet tegen Poirier.

Dana White, de grote baas van de UFC zou de Ier eerst tegenover iemand anders willen zien vechten. Poirier op zijn beurt staat op 12 december dit jaar tegenover de UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira in een gevecht om diens goud.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws