Home / Nieuws / MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

MMA Nieuws: UFC sluit 'miljoenen' deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een ‘exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

De UFC en de in Edmonton gevestigde cannabis producent Aurora Cannabis Inc. (ACB.TO), zeggen dat er gewerkt zal worden met de atleten van de UFC in klinische studies over pijnbestrijding, ontsteking, letsel, herstel van beweging en mentaal welbevinden.

Cannabidiol of CBD is een op wellness geori├źnteerde cannabissamenstelling die steeds vaker in verschillende vormen verkrijgbaar is, van koffie tot badzout.

Samen werken aan gezondheid

“Deze wereldwijde samenwerking legt de nadruk op de gezondheid en het welzijn van de getalenteerde en hoog opgeleide atleten van de UFC,” schreef Aurora CEO Terry Booth dinsdag in een persbericht.

ZIE OOK >> UFC-Ster Conor McGregor in het gips

“Sinds de dag dat we het UFC Performance Institute openden, was ons primaire doel om UFC-atleten de best mogelijke training-, voedings- en herstelservices aan te bieden. Dat doen wij nu in de samenwerking met ACB.TO,” voegde UFC President Dana White in de release eraan toe.

Bekijk ook

Honkbalknuppel aanval: UFC-vechter Jared Gordon ‘wurgt’ dader knock-out

Een getraind UFC-vechter proberen aan te aanvallen met een honkbalknuppel is geen goed idee.

Onrecht: MMA-vechter steunt mensenrechtenadvocaat in strijd

De in opspraak geraakte MMA-vechter Xu Xiaodong wordt het leven aardig zuur gemaakt door de Chinese overheid.

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.