Home / Nieuws / MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

MMA Nieuws: UFC sluit 'miljoenen' deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een ‘exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

De UFC en de in Edmonton gevestigde cannabis producent Aurora Cannabis Inc. (ACB.TO), zeggen dat er gewerkt zal worden met de atleten van de UFC in klinische studies over pijnbestrijding, ontsteking, letsel, herstel van beweging en mentaal welbevinden.

Cannabidiol of CBD is een op wellness georiënteerde cannabissamenstelling die steeds vaker in verschillende vormen verkrijgbaar is, van koffie tot badzout.

Samen werken aan gezondheid

“Deze wereldwijde samenwerking legt de nadruk op de gezondheid en het welzijn van de getalenteerde en hoog opgeleide atleten van de UFC,” schreef Aurora CEO Terry Booth dinsdag in een persbericht.

ZIE OOK >> UFC-Ster Conor McGregor in het gips

“Sinds de dag dat we het UFC Performance Institute openden, was ons primaire doel om UFC-atleten de best mogelijke training-, voedings- en herstelservices aan te bieden. Dat doen wij nu in de samenwerking met ACB.TO,” voegde UFC President Dana White in de release eraan toe.

Bekijk ook

MMA-VECHTER KHABIB NURMAGOMEDOV WEIGERT FOTO MET BARÇA-FAN

UFC-Wereldkampioen Khabib Nurmagomedov blijkt een groot fan van voetbalclub Real Madrid.

Kijk live mee: Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

Vandaag (zaterdag 15 juni) vindt ONE Championship: Legendary Quest plaats met een aantal Nederlandse vechters die in actie komen.

Angsthaas: Justin Bieber last MMA-gevecht met Tom Cruise af

Popster Justin Bieber tekt de uitdaging voor een MMA-gevecht tegen Tom Cruise in