MMA-legende Tito Ortiz zwaar in de problemen door nep claim Nieuws
Nieuws

MMA-legende Tito Ortiz zwaar in de problemen door nep claim

MMA-legende Tito Ortiz zwaar in de problemen door nep claim

Tito Ortiz blijkt flink in de problemen te zijn geraakt. De MMA-legende wordt beschuldigd van het feit een valse aanvraag te hebben gedaan voor een werkloosheid uitkering, terwijl hij gewoon als gemeenteraadslid actief is.

De voormalige UFC'er zou een aanvraag hebben gedaan over het feit dat hij geen werk meer zou hebben door de Covid-19 pandemie. Bewerend dat hij sinds februari niet meer fulltime als gemeenteraadslid heeft kunnen werken zo meld TMZ.

Dik salaris

Ortiz won zijn zetel in de gemeenteraad van Huntington Beach in november 2020 en werd op 7 december beëdigd. Voor zijn functie haalt Ortiz per maand een dikke $ 1.500 per maand aan salaris binnen plus een toelage en een onkostenvergoeding.

Als vechter verdiende Ortiz een hoop geld tijdens zijn MMA-carrière en pronkt er regelmatig mee. Hij woont in een enorm huis in Huntington Beach en rijdt in luxe auto's door de stad. Dat hij de aanvraag heeft gedaan zet kwaad bloed. De burgemeester van Huntington Beach, Kim Carr is onder degene die Ortiz kwalijk nemen een nep claim te hebben gedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws