MMA-legende Tito Ortiz zegt dat hij COVID-19 wil krijgen (video) Nieuws
Nieuws

MMA-legende Tito Ortiz zegt dat hij COVID-19 wil krijgen (video)

MMA-legende Tito Ortiz zegt dat hij COVID-19 wil krijgen (video)
MMA-legende Tito Ortiz zegt dat hij COVID-19 wil krijgen (video)

Tito Ortiz, voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen zegt in een recent interview dat hij COVID-19 wil krijgen, zodat hij er tegen kan vechten. De vechter doet zijn uitspraken omdat hij wantrouwt of de pandemie wel echt is.

Sinds kort is Ortiz lid de gemeenteraad van Huntington Beach. Daar wordt hij zwaar bekritiseerd door collega-politici omdat hij geen mondkapje in overheidsgebouwen droeg, omdat hij er volgens eigen zeggen niet in gelooft. Volgens Ortiz is het virus niet zo ernstig, en in een recent interview zei hij zelfs dat hij COVID-19 wil krijgen zodat zijn lichaam het kan bestrijden.

Valt wel mee

Ortiz zegt dat doktoren tegen hem verklaard hebben dat medicijnen zijn tegen Covid-19. ,,Vijf van de doktoren met wie ik sprak, zeggen dat iemand die voor COVID naar het ziekenhuis moet, niet aan een beademingsapparaat hoeft te worden gelegd", zegt Ortiz.

Dat Ortiz de uitspraken doet als politicus baart critici zorgen. Ortiz gelooft er heilig in dat alle extra maatregelen overdreven zijn. ,,Ik was mijn handen normaal en ik heb geen probleem en ben niet ziek geworden", aldus Ortiz. ,,Ik wil het ervaren en er tegen vechten om te bewijzen dat te overleven is. "

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/k-1-legendes-peter-aerts-50-en-ernesto-hoost-55-maken-rentree/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws