MMA Legende Chuck Liddell Denkt Aan Comeback Nieuws
Nieuws

MMA Legende Chuck Liddell Denkt Aan Comeback

MMA Legende Chuck Liddell Denkt Aan Comeback

Chuck Liddell MMA Legende Denkt Aan Een ComebackChuck Liddell MMA Legende Denkt Aan Een Comeback

Als zijn recente activiteiten op sociale media iets zouden zeggen, kan Chuck Liddell er weleens op gebrand zijn om terug te keren naar gemengde vechtsporten. 'The Iceman' heeft de geruchten molen flink doen aanwakkeren toen hij op Jay Glazer's Instagram ook een foto van zichzelf plaatste, waar hij er beter uitzag dan hij ooit deed tijdens zijn UFC-kampioenschaps gevechten. Tijdens een uitzending op de Anik & Florian Podcast, heeft de langdurige Liddell-trainer John Hackleman de mogelijkheid aangegeven dat de ex-licht zwaargewicht koning wel eens op korte termijn zou kunnen terug keren in de MMA ring.

Iedereen wilde dat hij stopte

Terwijl Hackleman aangaf dat de definitieve beslissing niet bij hem zou liggen, zou het wel een goede tegenstander moeten zijn en het prijzen geld idem dito. Terwijl bijna iedereen er op aandrong dat Lidell uit de MMA scene zou verdwijnen en wilde dat hij zou stoppen, maar hijzelf wilde blijven vechten, dacht iedereen dat ik hem probeerde te pushen om te blijven vechten, wat niet waar is. Maar zoals ik altijd zei, hij beslist zelf of hij weer gaat vechten en waarvoor. 3 miljoen dollar? Wie zal het zeggen, 'Nee. Ik zal hem niet toestaan ​​om $ 3 miljoen te verdienen, ONZIN..... wat meer is dan de meeste mensen in drie levensuren maken. '

'Het zou allemaal afhangen van ... dit klinkt zo slecht. Serieus, de mensen die mij kennen weten wat een vreselijk "Moeder figuur" ik ben als het gaat om het matchen van mijn vechters, maar het zou afhangen van de wedstrijd. Het zou allemaal afhankelijk zijn van de wedstrijd. Ik zal niet noemen tegen wie ik hem zou laten vechten - het is niet aan mij om hem te laten vechten of niet - en ook niet wie ik OK zou vinden en wie niet.

Knockout tegen Rich Franklin

Liddell heeft niet meer gevochten sinds hij op 12 juni 2010 tegen Rich Franklin in de eerste ronde knock-out ging bij UFC 115. Hoewel Liddell een van de populairste sterren van de sport was tijdens de opkomst van de sport in de UFC, beëindigde hij zijn carrière met verliezen in vijf van zijn laatste zes gevechten - waarvan vier via KO of TKO. De 47-jarige werd benoemd tot UFC-uitvoerend vice-president van bedrijfsontwikkeling kort nadat hij zijn pensioen had aangekondigd, maar werd eind 2016 ontslagen uit die functie als onderdeel van een reeks ontslagen door nieuwe eigenaren WME-IMG.

Zelfs als laten we zeggen bijvoorbeeld via Bellator MMA een aanbod zou komen - en deze een nieuw contract om opnieuw te gaan vechten aan zou bieden, weet Hackleman niet zeker of het in het belang van "The Iceman" zou zijn om opnieuw te vechten.

Voor geen geld in de wereld

Maar zelfs 3 miljoen dollar, ik denk niet dat het genoeg zou zijn om zijn leven in gevaar te brengen en zijn nalatenschap in gevaar te brengen," aldus Hackleman. 'Omdat zijn nalatenschap, niet alleen voor zijn eigen eigenwaarde geldt, maar ook zijn nalatenschap voor zijn toekomstige inkomsten, als hij meer dan 3 miljoen dollar zou kunnen verdienen en het in zekere zin zijn toekomstige inkomsten in gevaar zou kunnen brengen, is dat misschien niet de moeite waard. Dus het zou allemaal afhankelijk zijn van de tegenstander die zich aanmeldt.

Bekijk het laatste gevecht van Chuck Lidell tegen Rich Franklin

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws