MMA-kampioen op de vlucht! Politie waarschuwt publiek 'niet benaderen' Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen op de vlucht! Politie waarschuwt publiek 'niet benaderen'

MMA-kampioen op de vlucht! Politie waarschuwt publiek 'niet benaderen'

Darren Towler MMA-kampioen kooivechten wordt gezocht wegens drugsmisdrijven. De politie zegt de voortvluchtige vechter 'niet te benaderen'. Of de vechter zich nog in Engeland bevindt of gevlucht is naar Europa is niet bekend.

De voormalig wereldkampioen Towler wordt gezocht door de politie nadat hij niet kwam opdagen in de rechtbank. ,,Het publiek wordt dringend verzocht de professionele MMA-vechter niet te benaderen die door de politie wordt gezocht wegens drugsdelicten", aldus een politieverklaring.

Vrijgelaten

Towler kreeg in januari 2016 een gevangenisstraf van drie jaar en drie maanden. Hij was betrapt met 12 gram cocaïne, 2.300 contant geld en 2.000 ecstasy-tabletten in zijn auto. Later dat jaar werd hij onder voorwaarden vrijgelaten, zo moest de vechter zich regelmatig melden bij de politie (lees verder onder video).

De kooivechter, die in 2011 een UCMMA-titel won, viel uit de gratie toen hij werd betrapt op het vervoeren van ecstasy-tabletten na een ontmoeting met een contactpersoon op een parkeerplaats in een pub in Newcastle. Towler maakte ook deel uit van een groep criminelen die in 2016 afzonderlijk werd beschuldigd van heroïnesmokkel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws