Home / Nieuws / MMA-gevecht tussen ruziënde rappers gepland in december

MMA-gevecht tussen ruziënde rappers gepland in december

Video: vechtende rappers willen in bokswedstrijd wraak nemen

Het lijkt er dan toch van te gaan komen, het langverwachte MMA-gevecht tussen de Franse rappers Booba en Kaaris.

De twee rappers hebben nog een appeltje met elkaar te schillen na een uit de hand gelopen ruzie op een vliegveld in Parijs vorig jaar. Deze ruzie liep uit op een flinke vechtpartij. In oktober 2018 werden beide veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijke straf en 50.000 euro boete voor vernielingen die zij op de luchthaven Orly hadden veroorzaakt.
 
Okou Gnakouri aka Kaaris (39) plaatste op vrijdag 12 april een getekend contract op zijn Instagram-account. Elie Yaffa alias Booba, 42 jaar oud reageerde op het netwerk: “Hij tekende, ik tekende, ik had graag gezien dat het eerder zou gebeuren maar de Diva en actrice besloten anders,” hiermee doelend op Kaaris.

Miljoenen bedrag

Rappers Booba en Kaaris hebben op social media berichten aangekondigd dat de MMA-wedstrijd (mixed martial arts), waarvan wordt verondersteld dat ze hun verschillen oplossen, in december 2019 in Genève zal plaatsvinden.

LEES OOK > Rappers vechten ruzie uit op vliegveld

Een Zwitserse promotor van MMA gevechten, Strength and Honor Championship kondigde eind maart een bedrag aan van “1,5 miljoen euro voor de winnaar en 500.000 euro voor de verliezer”. Dit moet Booba en Kaaris gekieteld hebben om met elkaar de kooi in te gaan.

Bekijk ook

RICO VERHOEVEN OVER BREUK MET JACKY: ‘Stemmingmakerij’

GLORY Kickboxing wereldkampioen rico Verhoeven bracht vrijdag een officieel statement uit over de breuk met ...

💻 | 1 TEGEN 100 KARATE GEVECHT: Kijk zaterdag live mee

De 100-man kumite staat bekend als de zwaarste

Kickboks kampioene en haar man gedood in hinderlaag

Voormalig wereldkampioen kickboksen