MMA-fans willen Bellator liever live op tv kijken Nieuws
Nieuws

MMA-fans willen Bellator liever live op tv kijken

MMA-fans willen Bellator liever live op tv kijken

Talpa maakte een grote stap voorwaarts met de aankoop van de rechten van de UFC MMA naast de rechten van GLORY kickboxing, om de wedstrijden gratis en live aan te bieden aan de vechtsport fans. Toch zijn er andere zenders die ook vechtport events uitzenden zoals VICE en SpikeTV, waarvan de laatste de events van Bellator uitzendt, maar achteraf.

Aankomend weekend vindt het Bellator 238 event plaats waar voormalig UFC kampioen Cris Cyborg haar debuut maakt tegen Julia Budd. Spike zend wel uit maar een dag later, dit valt niet bij elke MMA en Bellator fan in goede aarde. Wel zal Spike een Instagram take-over doen, maar live meekijken zal niet het geval zijn.

Liever live dan achteraf

"Aankomend weekend neemt The Jewel het op tegen Cyborg! En wij weten geen beter persoon dan Marloes (Coenen), die vocht tegen beide vrouwen, om jullie vrijdag en zaterdag mee te nemen naar het event in Inglewood! Volg @spikesportsnl en @spiketvnl op insta voor de take-over," is te lezen op Instagram van Spike.

Een fan reageert: "Zodat we de uitslagen alvast weer lezen omdat het bij jullie pas weer op zondag wordt uitgezonden? No thanks. Als jullie het nou live zouden uitzenden…" Bellator 238 is zondag 26 januari vanaf 21.30 uur diegene die toch achteraf willen kijken, toch blijven fans hopen ooit live te kunnen kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws