MMA: Eddie Alvarez ontvangt mega bedrag voor contract met One Championship Nieuws
Nieuws

MMA: Eddie Alvarez ontvangt mega bedrag voor contract met One Championship

MMA: Eddie Alvarez ontvangt mega bedrag voor contract met One Championship
MMA: Eddie Alvarez ontvangt mega bedrag voor contract met One Championship

Eddie Alvarez ontving een aanbieding die hij niet kon weigeren. Volgens de voormalige UFC en Bellator kampioen overtreft zijn contract met het in Singapore gestationeerde One Championship ieder andere aanbod dat hij kreeg. Dat schrijft Sherdog.

"Het ging door het dak, verpletterd, iedereen. Er kwam niets in de buurt ," zei Alvarez afgelopen maandag tijdens de Ariel Helwani's MMA Show. "Zonder al te veel in detail te treden, het pakket wordt er een met een 8-cijferig bedrag. Een gegarandeerd 8-cijferig bedrag." benadrukte Alvarez. Hij wilde niet de exacte duur van het contract prijsgeven, maar hij gaf wel aan dat het niet overdreven was. "Niet zoveel jaren als men zou denken," zei Alvares.

Op 28 juli vocht Alvarez in een achtvoudig toernooi bij UFC, toen hij een tweederangs TKO verlies leed van Dustin Poirier in een spannende rematch tijdens UFC op Fox 28. Gedurende die tijd versloeg 'The Underground King' Justin Gaethje , Rafael dos Anjos, Anthony Pettis en Gilbert Melendez.

Alvarez zegt dat de UFC hem ook een aanzienlijke deal had aangeboden, maar dat One Championship meer opleverde dan alleen maar financiële zekerheid.

Partners

"Toen ik de tafel verliet bij de UFC en zei dat ik me nog verder wilde oriënteren, was dit de deal die ik in gedachten had,"zei Alvarez. "One maakte me een partner, het was meer een partnerschap dan 'Hé, kom bij ons als vechten. Hier heb je geld om te vechten', en dat is het. Ze hebben me een echte partner gemaakt. Het is totaal anders dan een normaal MMA-contract. Zij zetten zich volledig in voor mij, en ik zet me volledig in voor One."

Alvarez heeft momenteel nog geen datum voor zijn debuut bij One Championship, maar hij zei dat hij zich focust op begin 2019. Hij liet ook doorschemeren dat er binnenkort een andere grote naam zou kunnen toetreden tot de selectie van One Championship. "Ik ben niet de laatste die tekent in de komende maanden," zei hij. "Er zal een grote verschuiving gaan plaatsvinden in het voordeel van One Championship."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws