MMA coach Robert Follis pleegde zelfmoord - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA coach Robert Follis pleegde zelfmoord

MMA coach Robert Follis pleegde zelfmoord

De dood van de legendarische mixed martial arts hoofdtrainer Robert Follis is als zelfmoord gekwalificeerd

Follis, de voormalige coach bij Xtreme Couture en een van de oprichters van Team Quest, stierf vrijdag van een schotwond aan het hoofd, zei de woordvoerder van het kantoor van de schouwarts. De plaats van overlijden was Nevada State Route 160. Follis was slechts 48 jaar oud. Eerder berichten wij al over zijn plotselinge overlijden.

MMA coach Robert Follis pleegde zelfmoord

Veel rouwberichten via social media

Nieuws over de onverwachte dood van Follis kwam aan de oppervlakte op zondag en daarmee ontstond een overvloed aan emoties van de MMA-gemeenschap. Tientallen vrienden, collega’s en vechters van Follis deelden op de sociale media berichten om zijn leven te herinneren en te rouwen om zijn dood.

Follis ‘vriendin Myra Fukuno schreef zondag op Facebook dat de Follis een aanzienlijke ’tijd voor privacy nodig zou hebben. Maar ze heeft een e-mailadres gedeeld waar mensen herinneringen, verhalen en foto’s van Follis heen kunnen sturen: robertfollismemorial@gmail.com

Fotos als onderdeel van het genezingsproces

“Als je een verhaal over hem hebt of foto’s die je zou willen delen, doe dit dan hier, zodat we allemaal verschillende delen van zijn leven kunnen bezoeken,” schreef Fukuno. “Als u iets meer privé wilt delen, heb ik een e-mailadres ingesteld waartoe sommige gezinsleden toegang hebben. Verhalen, foto’s, etc. zijn welkom. We kunnen misschien niet reageren, maar weet alsjeblieft dat we ze zullen doorzoeken als onderdeel van ons genezingsproces. Bedankt voor uw geduld en begrip. Informatie over de herinneringsdienst zal op een later tijdstip volgen. ”

Follis was de laatste vier jaar hoofdtrainer bij Xtreme Couture en leidde onder meer de UFC-vechters Miesha Tate en Kevin Lee. Hij verliet de sportschool eerder deze maand, met plannen om zijn eigen faciliteit te openen. Follis was mede-eigenaar van het legendarische Team Quest, samen met Randy Couture en Matt Lindland. Hij bracht 10 jaar door in het fitnesscentrum van Gresham, in Oregon, Powerhouse.

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page