MMA-coach Donald Aaron nog steeds op de vlucht voor de Politie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-coach Donald Aaron nog steeds op de vlucht voor de Politie

MMA-coach Donald Aaron nog steeds op de vlucht voor de Politie

Donald ‘Donny’ Aaron, heeft officieel een aanhoudingsbevel voor zijn kiezen gekregen nadat een schokkend geval van huiselijk geweld vorige week openbaar werd gemaakt, naast MMA coach is hij ook de man van MMA vechtster Andrea ‘KGB’ Lee. Eerder berichten wij al dat hij op de vlucht was geslagen.

Arrestatiebevel officieel afgegeven voor Donald Aaron

Aaron zou zijn vrouw hebben aangevallen in hun huis in Shreveport, La, haar te willen wurgen en proberen een sigaret op haar arm uit te drukken tussen verschillende andere schokkende daden van agressie. De 43-jarige MMA-coach wordt belast met het gebruik van huiselijk geweld en één beschuldiging van vrijheidsberoving.

In 2009 werd hij schuldig bevonden aan nalatige moord bij de dood van Ronald Jamison, nadat hij meerdere malen bij hem in de buurt was geweest. Aaron is ook eerder gearresteerd en gevangen gezet omdat hij de verloofde van een ex-vrouw had aangevallen.

Foto: instagram.com | andreakgblee

Lees de volledige verklaring van de politie van Shreveport hieronder:

De politie van Shreveport heeft een huiszoekingsbevel voor een man in verband met een huiselijk incident begin mei uitgevaardigd. Op 5 augustus 2018 ontving Shreveport Police meldingen van huiselijk geweld die voorkwam in het 4200-blok van Wildwood Drive. Agenten ter plaatse vernamen dat de 43-jarige Donald Aaron, van het 4200-blok van Wildwood Drive, naar verluidt het slachtoffer mishandelde met lichte verwondingen.

Functionarissen interviewden getuigen en het slachtoffer en verzamelden fysiek bewijsmateriaal. Onderzoekers van de eenheid huiselijk geweld van de politie van Shreveport werden aan de zaak toegewezen en vaardigde na aanvullende interviews een opsporingsbevel uit tegen Aaron om hem te belasten met een aanklacht van huiselijk geweld en vrijheidsberoving.

Zijn borg bedraagt ​​in totaal $ 2.500,00. Onderzoekers geloven dat Aaron in Georgië is. De politie vraagt ​​iedereen met informatie over Aaron’s exacte verblijfplaats om contact op te nemen met de onderzoekers op 318-673-6955. Degenen die anoniem informatie wensen in te dienen, kunnen contact opnemen met Shreveport Caddo Crime Stoppers op 318-673-7373, Lockemup.org of via de app P3 Tips.

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page