? | MMA-coach die winkelbediende mishandelde draait de boel om Nieuws
Nieuws

? | MMA-coach die winkelbediende mishandelde draait de boel om

? | MMA-coach die winkelbediende mishandelde draait de boel om

De Russische MMA-coach die een winkelbediende mishandelde en heterdaad op video's staat blijft ontkennen. Sterker nog hij dient nu zelf een aanklacht in.

Anton Sergeyev, de Russische MMA-coach mishandelde een winkelbediende nadat hem toegang tot de winkel werd ontzegt. Omdat hij geen gezichtsmasker droeg mocht hij de zaak niet binnen. Nu dient hij een aanklacht in bij de politie nadat hij beweerde dat hij 'de vrouw niet heeft aangeraakt'.

Vliegende komkommer

Sergeyev, een MMA-coach uit St. Petersburg, kwam in mei 2020 in het nieuws na het mishandelen van een winkelbediende. Volgens beveiligingsbeelden begon het incident nadat de vriendin van de coach de werd aangesproken omdat ze geen gezichtsmasker droeg.

Ze leek de winkelbediende die bleef zwijgen uit te schelden. Even later kwam de coach de winkel binnen en confronteerde de bediende voordat hij haar in het gezicht spuugde. Het slachtoffer viel Sergejev aan met een komkommer en sloeg hem de winkel uit.

Eerder in het nieuws

Dit is niet de eerste keer dat Sergejev de krantenkoppen haalt. In januari 2020 reed de coach met zijn gloednieuwe BMW een bushalte in Yalta, een vakantieoord op het Krim-schiereiland.

Terwijl Sergeyev later beweerde dat hij de winkelbediende niet had aangevallen, laat beveiligingsmateriaal anders zien. En dat de coach de vrouw meerdere keren in haar gezicht en lichaam sloeg. Rapporten bevestigden later dat het slachtoffer meerdere kneuzingen, een hematoom, ribfracturen en een vermoedelijke hersenschudding heeft opgelopen.

Foute boel

Ondanks de beveiligingsbeelden waarop Sergeyev herhaaldelijk de winkelbediende slaat, beweert de MMA-coach dat hij in deze situatie het slachtoffer is."Toen ik de winkel verliet, gooide ze een blikje of flesje in mijn rug."

"Ze rende achter me aan, pakte mijn kleren, gooide me en beet me. Ik heb haar niet eerst fysiek aangeraakt, heb haar helemaal niet bedreigd, heb haar op geen enkele manier aangeraakt, 'zei Sergeyev.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws