Mislukte MMA'er daagt vechtlegende uit! 'Kom maar op dan!'
Home / Nieuws / Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

John Wayne Parr, een van de meest bekende Muaythai vechters en grote naam in de kickboks wereld is verbaast over een uitdaging. Bellator vechter Dillon Danis vroeg zich af wie er zou winnen van de twee, dat had hij beter niet kunnen doen.

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan, bleek eerder dit jaar toen hij tegen de Nederlandse topvechter en voormalig Glory kampioen Nieky Holzken de ring in ging bij ONE Championship. Parr verloor maar liet zien op 44 jarige leeftijd genoeg gas in de tank te hebben.

Kom maar op dan

Nu daagt Danis die niet echt serieus genomen wordt in de vechtsportwereld de Australiër uit, die via social media er zo zijn gedachten over heeft. ,,Ik zit hier in Australië en bemoei me met mijn eigen zaken”, schrijft Parr.

,,Wanneer uit het niets deze tweevoudige Bellator MMA kampioen me willekeurig begint aan te vallen zonder duidelijke reden (tenzij het voor mijn duivelse knappe uiterlijk was). ik doe niet aan MMA. Maar als meneer Dillon Danis Caged Muay Thai wil doen, sta ik open voor het aanbod.”

De uitdaging van Danis ging niet ongemerkt voorbij en fans gingen dan ook los op de MMA’er. ,,Je bent een mislukkeling die niets kan, Parr sloopt je wees daarom voorzichtig met wat je wenst”, aldus een van de reacties.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page