Home / Nieuws / Mishandelde MMA-vechtster vergeeft: ‘Ik wil niet met haat leven’

Mishandelde MMA-vechtster vergeeft: ‘Ik wil niet met haat leven’

Cindy Dandois de bekende Belgische MMA-vechter reageert via Instagram op de uitspraak van de rechter over haar mishandeling. De rechter oordeelde dat een niet genoeg bewijs was voor een stevige veroordeling. Toch kreeg de kooi vechter en ex-vreidn van de blondine een werkstraf en boete opgelegd.

Via haar Instagram story reageert Dandois op de uitspraak. Zo zegt zij dat de beschuldigingen dat zij zich expres liet slaan onzin zijn. Tijdens de rechtszitting werd geopperd, dat de Belgische zo onder een gevecht uit wilde komen.

Niet man genoeg

Grote onzin zegt Dandois, wiens eigen broer en MMA-vechter, naar verluidt ook bevestigde dat zijn zus onder een gevecht uit wilde komen. ,,Zou ik mezelf zo laten slaan, kijk naar mijn verwondingen en de hechtingen. Dat is echt warm zou ik dat doen.

Ook liet de Belgische vechter en model weten haar ex-vriend te hebben vergeven. ,,Ik wil niet in haat leven”, zegt Dandois. ,,Ik voel dat hij een fout maakte maar niet man genoeg is om het toe te geven. “

Dandois hoopt in het nieuwe jaar weer in actie te komen. De Belgische tekende een contract bij de PFL organisatie waar een miljoen dollar te verdienen valt.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

TV Gids: UFC Kijken Rozenstruik vs. Gane doe je zo gratis en live

UFC Kijken is in Nederland gratis, en live. De UFC wedstrijden worden op TV en ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page