BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd Nieuws
Nieuws

BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd

BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd

Het leven van de misdaad bestrijdende "Phoenix Jones" heeft een interessante wending genomen.

Jones is het alter ego van Ben Fodor uit Seattle, een MMA-vechter die uitkwam in de in World Series of Fighting waren. In verkleed als Superheld haalde Fodor krantenkoppen door zijn burgerwacht-misdaadpatrouilles in het centrum van Seattle en aangrenzende buurten.

Maar volgens KOMO, het televisiestation van Seattle, bevindt Fodor zich aan de verkeerde kant van de wet, omdat hij eerder deze maand in King County (Washington) werd gearresteerd op meerdere aanklachten van drugs bezit nadat hij naar verluidt MDMA en cocaïne had verkocht.

Van superheld tot crimineel

Dit is niet Fodor's eerste kennismaking met de politie, want hij is acht keer aangehouden voor het rijden op een geschorst rijbewijs. Fodor werd op 11 januari opgepakt en staat gepland om op 3 februari voor de rechtbank te verschijnen. In MMA heeft Fodor een 7-3-1 record, inclusief een 1-2 in WSOF in 2015 en 2016. Hij stond voor het laatst op 14 oktober 2017 op de mat.

van een superheld in een boef veranderd. Jones verkocht 7,1 gram MDMA aan een undercoveragent van de politie. De agent had Fodor $ 300 via Paypal gestuurd voorafgaand aan de deal, betaalde nog eens $ 200 in persoon. Fodor had meerdere deals in het verschiet gesteld aan de agent, maar viel dus door de mand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws