BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd

BOEVENVANGER: Superheld MMA-vechter gearresteerd

Het leven van de misdaad bestrijdende “Phoenix Jones” heeft een interessante wending genomen.

Jones is het alter ego van Ben Fodor uit Seattle, een MMA-vechter die uitkwam in de in World Series of Fighting waren. In verkleed als Superheld haalde Fodor krantenkoppen door zijn burgerwacht-misdaadpatrouilles in het centrum van Seattle en aangrenzende buurten.

Maar volgens KOMO, het televisiestation van Seattle, bevindt Fodor zich aan de verkeerde kant van de wet, omdat hij eerder deze maand in King County (Washington) werd gearresteerd op meerdere aanklachten van drugs bezit nadat hij naar verluidt MDMA en cocaïne had verkocht.

Van superheld tot crimineel

Dit is niet Fodor’s eerste kennismaking met de politie, want hij is acht keer aangehouden voor het rijden op een geschorst rijbewijs. Fodor werd op 11 januari opgepakt en staat gepland om op 3 februari voor de rechtbank te verschijnen. In MMA heeft Fodor een 7-3-1 record, inclusief een 1-2 in WSOF in 2015 en 2016. Hij stond voor het laatst op 14 oktober 2017 op de mat.

van een superheld in een boef veranderd. Jones verkocht 7,1 gram MDMA aan een undercoveragent van de politie. De agent had Fodor $ 300 via Paypal gestuurd voorafgaand aan de deal, betaalde nog eens $ 200 in persoon. Fodor had meerdere deals in het verschiet gesteld aan de agent, maar viel dus door de mand.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page