MISBRUIK: SPORTSCHOLEN KLAAR MET GOEDE DOEL ACTIE KICKBOKSER Nieuws
Nieuws

MISBRUIK: SPORTSCHOLEN KLAAR MET GOEDE DOEL ACTIE KICKBOKSER

MISBRUIK: SPORTSCHOLEN KLAAR MET GOEDE DOEL ACTIE KICKBOKSER
MISBRUIK: SPORTSCHOLEN KLAAR MET GOEDE DOEL ACTIE KICKBOKSER

Een actie voor kinderen met kanker lijkt opgezet te zijn als truc om geld uit de zakken te kloppen bij sportscholen.

Eerder berichten wij al over een actie die was opgezet door een kickbokser, om geld op te halen voor kinderen met kanker. De kickbokser die, naar eigen zeggen, een actie was gestart voor de sympathieke CliniClowns, hoeft niet meer te rekenen op steun van een groot aantal sportschoolhouders.

De ‘weldoener’ die in korte tijd ruim 32 sportscholen bereid had gevonden om € 150,- te betalen voor ‘printplaatjes’ en instelkosten om T-shirts te drukken, lijkt discutabele bedoelingen te hebben gehad.

Waar is het geld?

De kickboks vraagt nu weer om een klein bedrag voor het versturen van de shirts, die al maanden geleden gereed zouden zijn. Over het reeds binnengehaalde bedrag van ruim €. 4000,- is nimmer duidelijkheid verschaft. Ook CliniClowns heeft inmiddels aangeven de actie niet te erkennen.

De sportschoolhouders die te goeder trouw het bedrag hebben gestort hebben al weken niks meer vernomen van de kickbokser, tot onlangs toen er weer om een bijdrage werd gevraagd. In de sportschool-appgroep waar een groot aantal sportscholen zich hebben verenigd, wordt dan ook schande gesproken van deze actie waar CliniClowns nog geen cent van heeft ontvangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws