Misbruik karateleraar: Hans Loeffen 'niet' schuldig aan smaad Nieuws
Nieuws

Misbruik karateleraar: Hans Loeffen 'niet' schuldig aan smaad

Misbruik karateleraar: Hans Loeffen 'niet' schuldig aan smaad
Misbruik karateleraar: Hans Loeffen 'niet' schuldig aan smaad

Vandaag diende in de rechtbank te Rotterdam de zaak tegen Hans Loeffen wegens smaad tegen een karate leraar.

Loeffen die een vooraanstaand official is in de vechtsportwereld had een karate leraar uit Schiedam die een 13-jarig meisje had misbruikt, via social media onder de aandacht gebracht en aan de kaak gesteld.

Dat het een kwalijke zaak is dat een vertrouwenspersoon zoals een vechtsport leraar zijn pupillen misbruikt wordt door velen onderstreept. Loeffen heeft de vraag aan de orde gesteld of de karateleraar ondanks de veroordeling zou moeten kunnen doorgaan met lesgeven aan kinderen.

Vrijspraak

De karate leraar deed aangifte van smaad jegens Loeffen. Via zijn advocaat, de Maastrichtse strafpleiter Serge Weening, liet Loeffen weten in het belang van jonge kinderen gehandeld. Loeffen benadrukte hij dat hij uitsluitend om die reden de naam van de karateleraar destijds genoemd heeft.

ZIE OOK >> Hans Loeffen voor de rechter wegens smaad

De rechter in Rotterdam oordeelde vandaag dat Loeffen vrijuit gaat wegens smaad. Via Facebook bedankt hij dan een ieder voor hun steun in deze zaak. Vrijdagavond is de zaak te zien bij het tv programma Hart van Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws