Mis Glory Rivals 3 niet deze zaterdag! 'Toppartijen en vuurwerk' Nieuws
Nieuws

Mis Glory Rivals 3 niet deze zaterdag! 'Toppartijen en vuurwerk'

Mis Glory Rivals 3 niet deze zaterdag! 'Toppartijen en vuurwerk'

Glory Rivals 3 staat voor deze zaterdag 5 november gepland. Als echte kickboksliefhebber wil je deze absoluut niet missen.

Zaterdag keert het kickboksen terug naar de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Een plek met een echt kickboks verleden en waar al veel events hebben plaatsgevonden. Het is de eer aan Glory Rivals 3 om na lange tijd de zaal weer te vullen met kickboks enthousiastelingen.

Vanaf 13:00 kan je al terecht voor het Enfusion 114 (gebracht door SportmaniEvents) gedeelte van Rivals. Er zal veel talent te zien zijn voordat het vuurwerk in de avond begint met vechters zoals Ibrahim El Bouni en Muhammed Balli die de headliner verzorgen.

Kom kijken

El Bouni is een hoofdbestanddeel van de Glory Rivals Series geworden en behaalde overwinningen in elk van de eerste twee evenementen. Hij zal proberen nog een statement te maken tegen Balli, die hoopt zijn eerste overwinning op het Glory-podium te behalen.

Ook zal Tariq Osaro het opnemen tegen Abderrahman Barkouch in een zwaargewicht gevecht, en Nordin Ben Moh de Enfusion legende, ontmoet Kyle Todd in een lichtgewicht gevecht. Deniz Demirkapu en Kaew Chaivichan trappen Glory Rivals 3 af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws