Mirko Cro Cop verslaat Tsuyoshi Kohsaka op Rizin FF 9 WGP Final Round Nieuws
Nieuws

Mirko Cro Cop verslaat Tsuyoshi Kohsaka op Rizin FF 9 WGP Final Round

Mirko Cro Cop verslaat Tsuyoshi Kohsaka op Rizin FF 9 WGP Final Round

De Kroatische sloper Mirko Cro Cop is terug en nog lang niet aan pensioen toe!

Laten we onthouden, Mirko besloot op uitnodiging terug te keren inde rangen van de Rizin-organisatie, en afgezien van dit gevecht, heeft hij in het volgende jaar nog twee wedstrijden geregeld. In wat zijn laatste afscheid zou moeten zijn, zal Mirko vechten tegen de winnaar van het nieuwe Rizin-toernooi gepland voor 2018. Deze partij tegen Tsuyoshi Kohsaka won Cro Cop overtuigend in de eerste ronde op TKO. Hij si dus terug en nog lang niet toe aan zijn pensioen!

Mirko Cro Cop verslaat Tsuyoshi Kohsaka op Rizin FF 9 WGP Final Round

Tsuyoshi Kohsaka zijn controversiële overwinning tegen Fedor Emelianenko in 2000

Mirko's tegenstander, de 47-jarige Tsuyoshi Kohsaka, was een deelnemer aan de Rizin's WGP van vorig jaar, maar verloor in de kwartfinale van de Estlandse gorilla Baruto Kaito. Cro Cop won het toernooi. Twee jaar geleden keerde Kosaka terug om te vechten na bijna tien jaar downtime maar deed mee aan slechts twee wedstrijden. Hij ging met pensioen in 2006 na een nederlaag bij Pride tegen Mark Hunt, en als het grootste succes in zijn biografie, zal hij voor altijd herinnerd worden voor zijn controversiële overwinning tegen Fedor Emelianenko in 2000, toen een arts de strijd onterecht onderbrak.

Mirko heeft zeven overwinningen op rij behaald

Laten we ook niet vergeten te vermelden dat Kohsaka voor de laatste keer vocht op 29 december 2016 en verloor, terwijl Mirko zeven overwinningen op rij heeft behaald. De strijd tussen Mirko Filipović en Kohsaka vondplaats op 31 december 2017. En deze werd met succes afgesloten door winst van Mirko Cro Cop, die zoals blijkt nog lang niet aan zijn pensioen toe is,

Rizin FF 9 biedt de Grand Prix-finales van zowel de bantamweight-dames als de atomweight-toernooien voor vrouwen

Daarnaast zijn er dus notabelen zoals Mirko Cro Cop en Takanori Gomi in actie geweest tijdens het evenement, dat ook niet MMA-partijen omvat. Het evenement, dat een eindejaars doubleheader voor de Japanse promotie afsluit (Rizin FF 8 werd op vrijdag gehouden), vond plaats in de Saitama Super Arena in Saitama, Japan.

Mirko Cro Cop verslaat Tsuyoshi Kohsaka op Rizin FF 9 WGP Final Round

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws