Mirko Cro Cop onthult dat zijn terugkeer uit zijn pensionering niet lang zal duren Nieuws
Nieuws

Mirko Cro Cop onthult dat zijn terugkeer uit zijn pensionering niet lang zal duren

Mirko Cro Cop onthult dat zijn terugkeer uit zijn pensionering niet lang zal duren

De PRIDE-legende heeft de laatste gevechten van zijn carrière gepland en er zijn er niet veel meer over.

Mirko Cro Cop keert binnenkort terug naar de ring, maar verwacht niet dat het lang duren zal. De kickbox en de MMA-legende keert binnenkort terug voor een gevecht in Japan. Daarna beweert Mirko dat hij nog twee of drie keer zal vechten en dan terugkeert met pensioen. Het oorspronkelijke plan was slechts een enkel gevecht tegen Fedor Emelianenko, maar jammer genoeg heeft Fedor's verlies tegen Matt Mitrione dat gekelderd.

Mirko Cro Cop onthult dat zijn terugkeer uit zijn pensionering niet lang zal duren

Ik wilde graag een afscheidsgevecht houden

'Het idee was om dit met Fedor te doen, weet je, maar Fedor zou winnen tegen Matt Mitrione en de manier waarop hij verloor, die optie was dus geen optie meer", aldus Cro Cop. Dus organiseerde Rizin het aankomende gevecht op oudejaarsavond, en stelde Mirko voor om dingen af te maken door de winnaar van hun Zwaargewicht Grand Prix te verslaan

Cro cop niet meer de jongste

"Men wil dat ik de winnaar van de zwaargewicht Grand Prix van Rizin in 2018 bevecht, en ik was het daarmee eens," zei Mirko. "Maar in de tussentijd moet ik een of twee gevechten doen om mijn lichaam in vorm te houden. Ik ben geen 25, ik ben geen 30 meer. Dat is de enige reden dat ik dit doe, omdat ik intervaltrainingen nodig heb. .. Ik moet doelen voor me zien te zien, dus vecht ik tegen Kohsaka 31 december aanstaande, en hoogstwaarschijnlijk is het april of juli, dat ik weer vecht". Daarna stop ik definitief.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws