Miljoenen weddenschap vechtersbaas en bokser loopt uit de hand (video) Nieuws
Nieuws

Miljoenen weddenschap vechtersbaas en bokser loopt uit de hand (video)

Miljoenen weddenschap vechtersbaas en bokser loopt uit de hand (video)

Dana White de toe baas van de UFC is en een dikke weddenschap race geraakt met YouTube ster en bokser Jake Paul. White zegt $ 1 miljoen in te zetten op de uitkomst van de wedstrijd tussen Paul en MMA-vechter Ben Askren.

De YouTuber heeft bijna iedereen in de vechtsport wereld uitgedaagd voor een bokswedstrijd. Na eerder UFC-ster Conor McGregor een paar miljoen te hebben geboden, vond Paul een gewillig slachtoffer in Askren. Op 17 april zullen de kemphanen de strijd aangaan en White is overtuigd dat Askren zal winnen.

Dikke weddenschap

Askren die supersnel knock-out ging in zijn UFC-wedstrijd tegen Jorge Masvidal, traint als een malloot om Paul tegenwicht te bieden. Dit geeft White vertrouwen en deze durft $ 1 miljoen in te zetten. ,,Hij praat veel sh * t", zei White op de podcast "Hotboxin’ met Mike Tyson. ,,Ik zal een miljoen dollar wedden dat hij (Paul. red.), dit verdomde gevecht verliest."

Paul liet zich niet onbetuigd en wil de weddenschap verdubbelen. Hij reageerde dan ook met een tegenbod; ,,Dana, laten we de weddenschap verdubbelen! $ 2 miljoen", schreef Paul op social media. Het valt nog te bezien of White het gewijzigde voorstel van Paul accepteert.

Alhoewel Askren de meer ervaren vechter is, denken critici dat Paul een kans maakt. White is er in iedere geval zeker van dat zijn vechter zal winnen. Hij hoopt dan ook straks zijn miljoen te vermenigvuldigen door de winst van Askren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws