Mike's Gym start samenwerking met MTK Global: 'wij zoeken mensen die willen boksen' Nieuws
Nieuws

Mike's Gym start samenwerking met MTK Global: 'wij zoeken mensen die willen boksen'

Mike's Gym start samenwerking met MTK Global: 'wij zoeken mensen die willen boksen'
Mike's Gym start samenwerking met MTK Global: 'wij zoeken mensen die willen boksen'

Mike's Gym is een samenwerking aangegaan met MTK Global het bekende boksmanagement bedrijf uit Engeland.

De samenwerking met MTK Global is uniek te noemen en heeft een doel het prof boksen naar een hoger niveau te tillen. "Wij zoeken mensen die willen boksen zegt Mike Passenier," de bekende trainer van onder andere Badr Hari over de samenwerking die hij is gestart op het gebied van boksen.

"De bedoeling is dat we boksers uit Engeland halen en er boksers uit Nederland die kant op gaan," vervolgt Passenier. MTK Global heeft een groot aantal bekende boksers in haar stal onder andere de welbekende Tyson Fury die dit weekend de ring in gaat tegen Deontay Wilder.

Meerdere evenementen

"Er zullen een groot aantal boks evenementen worden georganiseerd in Engeland en Nederland, wij zoeken mensen die daar willen boksen. Denk dan bijvoorbeeld aan kickboksers die willen boksen. Maar het is voor iedereen toegankelijk en men kan zelfs op het jaarlijkse Ben Bril evenement in Carré in Amsterdam komen te staan. "

"Op deze manier en met de uitwisseling willen wij nieuw leven blazen in het prof boksen," zegt Passenier. Het initiatief komt niet zomaar uit de lucht vallen. Regelmatig boksen vechters van Passenier in Engeland zoals Sergino Kanters en zo is het idee ontstaan.

White Collar

Ook gaat men bij Mike's gym beginnen met het zogenaamde White Collar boksen. Dit zijn merendeels zakenlui en ondernemers die voor een goed doel de ring in gaan. Later volgt daar meer nieuws over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws