Home / Nieuws / MIKE TYSON: ‘Zo kan Conor McGregor mij makkelijk verslaan’

MIKE TYSON: ‘Zo kan Conor McGregor mij makkelijk verslaan’

Mike Tyson legt uit hoe Conor McGregor hem kon verslaan zonder hem te raken. Tyson keert volgende maand terug naar de boksring tegen Roy Jones Jr.

Een gevecht tussen Mike Tyson is niet echt reëel, alleen al door het gewicht verschil. Toch wordt Mike Tyson vaak gevraagd of hij tegen de Ier zou boksen. Mike Tyson heeft de enige manier onthuld waarop Conor McGregor denkt dat hij hem zou kunnen verslaan.

Tyson gaf vorig jaar toe dat hij in de UFC zou worstelen omdat hij “de slechtste voeten ter wereld” heeft. En toen hem werd gevraagd naar een volledig fictieve en onrealistische strijd tegen de voormalige kampioen McGregor, legde Tyson uit waarom hij de uitdaging niet zou aannemen.

Slechte voeten

“Ik denk niet dat ik dat wil doen”, zei hij op de Dan Patrick Show. “Niet omdat Conor mij zou verslaan. Het is gewoon omdat Conor op mijn voeten zou kunnen staan staan. Als iemand op mijn voeten staat, tik ik uit. Hij hoeft me niet te slaan.”

Tyson keert volgende maand terug naar het boksen wanneer hij het tegen Roy Jones Jr opneemt in een oefenwedstrijd. De wedstrijd, die uit acht ronden zal bestaan, vindt plaats op 12 september achter gesloten deuren in Californië.

Bekijk ook

‘Conor McGregor sloopt rivaal in herkansing gevecht’, meent Tyson Fury

Tyson Fury is er zeker van, een derde gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier ...

‘Mijn vrienden gaan rijk worden’: UFC-ster Rozenstruik is er zeker van

Het zal niet lang duren voordat de Surinaamse UFC’er Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik (32) voor ...

Voorkom ellende, doe de GRATIS online dopingtest

Vanaf dit jaar zal er strenger gecontroleerd worden op doping gebruik binnen de vechtsport. Van ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page